2020-05-16 Bertje & Sooi

Sooi: 
Herdenken van Ad Haneveer, sympathieke mens, wel in voor een lolletje, aderlating voor Hertog, maar ook voor ons.
Zo ook Eric van der Vloet, aangrijpend verhaal, ingrijpend voor het gezin. Zonde
Raad was sinds 19/2 weer voltallig aanwezig en dat hebben we geweten, t was een lange zit, bijna iedereen kwam aan bod
Er was ook wel wat commotie over enkele dossiers
Hockey, was en is een lastige. College heeft in haar wijsheid besloten even een pas op de plaats te maken en huidige traject op Hold te zetten. Hopelijk het met de voetbal tot een goede en sportieve samenwerking komt, kunnen elkaar alleen maar versterken. Vissen in dezelfde vijver qua leden en extra sponsoren kunnen beide verenigingen ook nog versterken. Op termijn zullen we toch meer naar samenwerking moeten gaan. Gebruik van meerdere verenigingen van dezelfde accommodatie kan kruisbestuiving geven en kosten verlagen.
Goorweg, die er al zo lang echt slecht bij ligt, wordt eindelijk aangepakt, geen snelweg, maar wel een goede degelijke weg waar omwonenden tevreden zijn met het voorstel. Verdelen van verkeer over meerdere routes is voor eenieder niet verkeerd.
Als Hertog nog lang wacht met meedoen met en verkeerciculatieplan VCP Mobiliteitsplan maar ook inrichting centrum, CentrumPlan, dan moeten wij toch van start gaan. Misschien komen juist dan de enclaves nog beter tot hun recht! Kan een aantrekkelijke werking op toeristen hebben.